Geološki zavod Slovenije nada se poslovima u Kataru

Bez autora
Feb 09 2011

Slovenski gospodarstvenici, koji su prošlog tjedna posjetili Katar, očekuju suradnju pri geološkim studijama i turizmu, no konkretnih poslova zasad nema, već je dogovorena mogućnost suradnje. Sporazum o suradnji potpisali su Geološki zavod Slovenije na čelu s Markom Komcem i Qatar Mining Company. Jedan ili dva manja posla će se realizirati još ove godine. Spomenuto katarsko društvo staro je tek nekoliko mjeseci, a za njega će procjenjivati isplate li mu se s ekonomskog vidika investicije na području prirodnih sirovina, prvenstveno rudača i metala. Tražit će investicije u drugim zemljama bogatijima prirodnim sirovinama.

Geološki zavod Slovenije nada se poslovima u KataruSlovenski gospodarstvenici, koji su prošlog tjedna posjetili Katar, očekuju suradnju pri geološkim studijama i turizmu, no konkretnih poslova zasad nema, već je dogovorena mogućnost suradnje.

Sporazum o suradnji potpisali su Geološki zavod Slovenije na čelu s Markom Komcem i Qatar Mining Company.

Komac smatra da će se jedan ili dva manja posla realizirati još ove godine. Dodao je kako je spomenuto katarsko društvo staro tek nekoliko mjeseci, a za njega će procjenjivati isplate li mu se s ekonomskog vidika investicije na području prirodnih sirovina, prvenstveno rudača i metala. Tražit će investicije u drugim zemljama bogatijima prirodnim sirovinama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik